Ştirea zilei

De săptămâna viitoare CNI preia terenul pentru edificarea Sălii Sporturilor din Tulcea!

,,Săptămâna viitoare predăm amplasamentul fostei Săli Polivalente din Tulcea către Compania Națională de Investiții (CNI), urmând că aceștia să dea ordinul de începere a lucrărilor pentru ceea ce va fi o nouă Sală a Sporturilor, așa cum o vedeți în pozele proiectului.” a anunțat azi, Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea.

Suprafața de joc oficială va putea găzdui competiții la nivel local, național și internațional pentru sporturi precum handbal, baschet, box, tenis, gimnastică, arte marțiale, tenis sau tenis de masă.

,,Mi-am dorit foarte mult să avem aici la Tulcea o sală modernă care să ofere alternativa, în primul rând copiilor, la petrecerea timpului liber în afara tabletei sau televizorului și să încurajam desfăşurarea competiţiilor sportive şi dezvoltarea sportului în judeţul nostru.” a mai declarat președintele Consiliului județean Tulcea, Horia Teodorescu.

În plus, în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, va fi și un teren de antrenament. Existența unei a doua săli pentru antrenamente va permite ca în clădire să se poată desfășura simultan două activități sportive distincte.

La finalul acestei investiții să sperăm că și Primăria Tulcea va veni cu un ,,aport” și va finanța măcar un sport de echipă. Că până acum și fostul primar și actualul nu prea par să înțeleagă cum e cu sportul de performanță la sală. Măcar fostul a înțeles că stadionul Delta merită să aibă o echipă de fotbal care să joace pe el…

Back to top button