fbpx
Ştirea zilei

Motoare de barcă furate din Suedia descoperite la Murighiol!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au descoperit în urma unei acțiuni desfășurate în zona de responsabilitate, două motoare de barcă, în valoare de 45.000 lei, bunuri căutate în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.

În data de 02.08.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere și braconajului piscicol.

Astfel, în localitatea Murighiol, poliţiştii de frontieră au verificat două ambarcațiuni care aparțin unui cetățean român în vârstă de 35 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambarcațiunile erau propulsate de două motoare Yamaha, bunuri semnalate în bazele de date ca fiind căutate pentru confiscare de către autoritățile din Suedia.

Persoana în cauză a precizat faptul că nu avea cunoştinţă despre situaţia juridică a bunului şi despre faptul că este căutat de către autorităţile din Suedia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, iar motorul în cauză, în valoare de 45.000 lei, au fost indisponibilizate de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE