fbpx
Ştirea zilei

Rămași pe peron: S-a stricat locomotiva trenului spre Medgidia!

Din Gara CFR din Tulcea pleacă zilnic doar două trenuri și acelea cu o singură destinație: Gara CFR Medgidia! ,,Atât s-a putut” pentru un oraș și un județ de la capătul României, probabil singurul din această minunată țară în care calea ferată are cap de linie și o singură destinație! 

Azi, de la ora 15.30, din Gara CFR Tulcea ar fi trebuit să plece spre Gara CFR Medgidia al doilea și ultimul tren al zilei, însă o problemă la locomotivă a făcut ca zeci de tulceni să rămână pe peron, așa de bucurie că au petrecut Paștele la Tulcea, cu familia. Probabil ultimul sau mai mult că sigur ultimul în care vor mai apela la serviciile de transport pe calea ferată din Tulcea.

Așa se face că în lipsa altei locomotive, călătorilor care și-au cumpărat bilete li s-au oferit trei alternative: 1. să își primească banii înapoi și să îi privească personal cum ajung la Medgidia sau alte destinații; 2. să aștepte un microbuz care să îi preia și să îi transporte gratuit la Medgidia și care trebuia să vină; 3. să aștepte următorul tren, adică cel de mâine dimineață de la ora 5.27.

Cei mai mulți dintre călători au acceptat a doua variantă și pe scările Gării CFR au așteptat și primul și al doilea microbuz pus la dispoziție de reprezentanții CFR gratuit acestora. Orele de pe scările gării, neprețuite! Recenziile pentru CFR de nepublicat…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button