fbpx
Ştirea zilei

Componența comisiilor din centrele de examen și centrele zonale de evaluare desemnată prin tragere la sorţi

- criteriile de distanţă şi mai ales de integritate au fost prioritare

Şedința publică de tragere la sorți a componenței comisiilor din centrele de examen și centrele zonale de evaluare din cadrul examenului de bacalaureat național, sesiunea iunie-iulie 2021 a avut loc azi la sala de festivităţi a Palatului Copiilor în prezenţa inspectorului şcolar general Viorica Pavel, a inspectorului şcolar general adjunct Mioara Ranciu precum şi a unor directori de unităţi şcolare în care se vor amenaja centrele de examen şi centrele zonale pentru Bacalaureat 2021.

La nivelul judeţului Tulcea vor fi în total 12 centre de examen şi 2 centre zonale de evaluare.

Centrele de examen vor fi următoarele:

 1. Colegiul Dobrogean „Spiru Haret”
 2. Colegiul Economic „Delta Dunării”
 3. Liceul „Dimitrie Cantemir” Babadag
 4. Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” la care mai sunt arondate Liceul Tehnologic „Ion Mincu” şi Seminarul Teologic Ortodox „Sf Ioan Casian”
 5. Liceul Tehnologic Brad Segal
 6. Liceul Tehnologic „Henri Coandă” la care mai este arondat Liceul Teoretic „Jean Bart” Sulina care va avea o subcomisie dedicată
 7. Liceul Teoretic „Constantin Brătescu” Isaccea la care mai este arondat Liceul Tehnologic „Simion Leonescu” Luncaviţa
 8. Liceul Tehnologic Agricol „Nicolae Cornăţeanu”
 9. Liceul Tehnologic Topolog
 10. Liceul Teoretic „Gheorghe Munteanu Murgoci” Măcin la care mai este arondat Liceul Tehnologic Măcin
 11. Liceul Teoretic „Grigore Moisil”
 12. Liceul Teoretic „Ion Creangă” la care mai este arondat Liceul de Arte „George Georgescu”

În ceea ce priveşte centrele zonale de evaluare, adică acele centre în care vor fi corectate lucrările din alte judeţe, la Tulcea vor fi amenajate două astfel de centre: la Liceul de Arte George Georgescu şi respectiv la Seminarul Teologic Ortodox Sf Ioan Casian.

Vreau să transmit, prin mesajul meu de azi, faptul că acest examen, ce va debuta luni, este decisiv pentru tinerii absolvenţi de liceu ca şi pentru absolvenţii din generaţiile trecute, însă este la fel de important şi pentru dumneavoastră toţi cei care veţi face parte din comisiile de examen. Daţi importanţa cuvenită instruirii ce va urma tragerii la sorţi şi mă aştept din partea dumneavoastră să treceţi acest examen cu nota maximă în ceea ce priveşte organizarea” a transmis Viorica Pavel, inspectorul şcolar general celor prezenţi în sală.

Mioara Ranciu, inspector şcolar general adjunct alături de inspectorii Gheorghe Băisan şi Sorina Mangu au procedat vreme de aproape o oră la tragerea la sorţi a membrilor comisiilor din centrele de examen și centrele zonale de evaluare, dar şi la validarea profesorilor desemnaţi pentru a fi supraveghetori la acest examen.

Cu detalii despre examentul de Bacalaureat ce va debuta luni vom reveni mâine cu informaţii utile atât elevilor cât şi părinţilor celor care trec prin emoţiile acestui examen al maturităţii.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button