Consiliul Judeţean

Comunicat de presă al Consiliului Județean Tulcea: Ziua Națională a Contabilului Român, marcată la Tulcea

Miercuri, 13 iulie 2022, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat la conferința dedicată Zilei Naționale a Contabilului Român, la invitația Filialei Tulcea a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.

„Vreau să vă spun un sincer La mulți ani!, să fiți sănătoși și să aveți o activitate cât mai frumoasă, așa cum vă doriți dumneavoastră! Se împlinesc 101 ani de la înființare, un an special pentru dumneavostră.

Vă felicit pentru felul în care vă puneți la punct de fiecare dată, vă actualizați activitatea, având în vedere multiplele modificări ale legislației și, din fericire, vă duceți misiunea cu bine la capăt. Vă mulțumesc în numele tuturor celor care muncim cu dumneavoastră, pentru că știm ce înseamnă munca dumneavoastră. Prin activitatea pe care o desfășurați, sunteți echilibrul nostru, ne spuneți de fiecare dată: asta se poate, asta nu se poate! Și de fiecare dată când oamenii care iau decizii ascultă părerea dumneavoastră, lucrurile merg bine. Vă mulțumesc pentru tot ce faceți, să fiți sănătoși și să ne învățați de bine!“, a declarat cu acest prilej vicepreședintele Mihai Huleni.

În cadrul conferinței, a fost prezentat mesajul Consiliului Superior și mesajul Consiliului Filialei Tulcea a CECCAR, a fost prezentat Topul local 2022 al Filialei Tulcea și au avut loc discuții privind rolul profesionistului contabil în asigurarea rezilienței afacerilor.

Back to top button