fbpx
Consiliul Judeţean

Gala Sportului Tulcean, la cea de-a doua ediție!

Consiliul Județean Tulcea organizează vineri, 24 mai 2024, începând cu ora 12.00, la sala mare a Teatrului „Jean Bart“ din Tulcea, cea de-a doua ediție a Galei Sportului Tulcean.

În total, în baza Regulamentului pentru premierea, în condițiile legii, a sportivilor tulceni care au obținut performanțe deosebite la competițiile sportive naționale și internaționale oficiale și a antrenorilor principali care au contribuit la realizarea acestor performanțe, Consiliul Județean Tulcea a premiat, anul acesta, 85 de sportivi și 17 antrenori.

Printre sportivii premiați de Consiliul Județean Tulcea se numără canotorul Cătălin Chirilă (calificat la Jocurile Olimpice din această vară), atletul Alin Șavlovschi, dar și pugilista Amalia Țugui.

La Gala Sportului din acest an vor participa și președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală, dar și un reprezentant al Federației Române de Box. Amintim faptul că în luna ianuarie a acestui an, Carmen Tocală (originară din Tulcea), a fost prezentă în județul nostru, pentru a discuta despre relocarea Sucursalei Regionale nr. 9 a Federației Române de Baschet de la Constanța la Tulcea.

Precizăm faptul că administrația județului premiază sportivii tulceni și antrenorii lor, în baza Regulamentului aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Tulcea nr. 39/2022.

Consiliul Județean Tulcea susține sportul tulcean și prin acordarea de finanțări nerambursabile în baza Legii nr. 350/20025 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, dar și prin parteneriate încheiate cu structurile sportive.

De asemenea, instituția administrației județene se implică în investiții privind infrastructura sportivă, fiind beneficiarul proiectului Companiei Naționale de Investiții privind construcția noii săli polivalente din municipiul Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE