fbpx
Anunţuri

Comunicat de presă: ”MEMORIAL IULIAN RĂDULESCU”- Ediția a IV-a!

      COMUNICAT DE PRESĂ

Data: 31.10.2023
                     
Asociația Club Sportiv Volei DREAM TEAM Tulcea, în parteneriat cu CSS TULCEA,  a implementat proiectul ”MEMORIAL IULIAN RĂDULESCU”- Ediția a IV-a, proiect ce s-a desfășurat în perioada 08-10 septembrie 2023 la Sala CSȘ Tulcea, în baza unui proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Tulcea.
Proiectul  a avut drept scop organizarea unui eveniment de interes național și internațional, cu scopul cunoașterii de către publicul larg a fostelor valori ale voleiului românesc şi promovarea unor atitudini pozitive față de foste valori ale sportului. Mai jos programul turneului.

 Festivitatea de deschidere a avut  loc vineri, 08 septembrie 2023, ora 17,00 și a fost urmată de primele două meciuri. Turneul s-a desfășurat până duminică, inclusiv.

Prin activităţile planificate proiectul și-a propus promovarea unor valori ale sportului românesc cu scopul ca acestea să devină exemple pentru tânăra generaţie şi cu această ocazie revigorarea sportului de performanţă, mai concret, revigorarea echipei de volei DREAM TEEAM , având în vedere faptul că în anii anteriori echipa s-a clasat pe locurile fruntaşe la nivel naţional.

Obiective specifice:

– reprezentarea și promovarea imaginii municipiului Tulcea, prin promovarea fostelor valori ale voleiului tulcean atât în țară, cât și în străinătate, în cadrul unor gale comemorative Iulian Rădulescu;
– asigurarea reprezentării pe plan local, a echipei de volei DREAM TEAM
– dezvoltarea activităţii sportive pe plan local, naţional şi/sau internaţional,

Această acţiune a fost cofinanţată de bugetul UAT Municipiul Tulcea.

ASOCIAŢIA CLUB SPORTV VOLEI DREAM TEAM

Preşedinte, Rodica Daniela  ARION

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button