fbpx
Consiliul Judeţean

Consiliul Judeţean Tulcea a organizat Ziua bucuriei, în Piața Civică din municipiul Tulcea

Sute de copii  au participat miercuri, 1 iunie, începând cu ora 9.30, la evenimentele organizate de Consiliul Județean Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea pentru a marca Ziua Internațională a Copilului.

Petrecerea organizată de cele două instituții a început la 9.30, cu un carnaval dedicat celor mici, care a adus pe scenă cele mai frumoase personaje de poveste, întruchipate de cei mai frumoși copilași.

Imediat după aceea, în perimetrul special amenajat a avut loc un moment de dresaj canin, iar spectatorii au putut admira modul în care doi câini polițiști au intervenit pentru depistarea unui infractor.

Spectacolul desfășurat pe scena din Piața Civică a municipiului Tulcea a fost deschis la ora 10.00, de vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, și de primarul municipiului, Ștefan Ilie, care le-au adresat calde urări tuturor copiilor și părinților prezenți în centrul orașului în dimineața zilei de 1 iunie.

În continuare, cei mici au putut admira trupele de dans care au evoluat pe scena tulceană, s-au întâlnit cu personajele preferate și au putut participa și la ateliere din corturile amplasate în zona centrală (Oglinda magică, pictură pe ipsos, face painting, robotică, baloane de săpun etc).

„După doi ani de pandemie, ne bucurăm să fim parte a acestor frumoase evenimente dedicate tuturor copiilor din județul nostru! Ne-am bucurat să vedem atât de mulți copii frumoși, energici, entuziaști, încântați de tot ceea ce am reușit să le oferim! Zâmbetele lor ne-au luminat și nouă ziua și putem spune că misiunea noastră a fost îndeplinită: am adus o bucurie în sufletele lor!“, transmite vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

 

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button