fbpx
Consiliul Judeţean

Cei mai talentați mici cultivatori tulceni, premiați de Consiliul Județean Tulcea

Vineri, 15 octombrie 2021, la sala Dobrogea a Consiliului Județean Tulcea a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului „Micul cultivator“, organizat în perioada iunie – octombrie 2021, pentru a marca Ziua Recoltei.

 

În această competiție online au putut intra copii din tot județul Tulcea care au au plantat în grădină, într-o jardinieră sau un ghiveci, o plantă pe care au îngrijit-o până la momentul recoltei. Cei mici au fotografiat cele mai importante momente ale procesului (plantarea răsadului sau semănarea semințelor, după caz, udarea, plivirea) și diferitele stadii de creștere a plantei, recoltarea și au realizat colaje cu care s-au înscris în concurs.

În total, cele mai frumoase zece colaje au fost premiate de comisia de evaluare, iar premiile au fost înmânate de Dumitru Mergeani, administrator public al județului Tulcea, în cadrul unui eveniment care a avut loc la sediul Consiliului Județean Tulcea.

„Mă bucur că ne aflăm astăzi aici, la încheierea proiectului „Micul cultivator“, inițiat de Consiliul Județean Tulcea. Din cauza pandemiei, nu reușim să facem proiecte în aer liber, astfel că organizăm concursuri online prin care să îi capacităm pe cei mici să fie cât mai inventivi, să se implice cât mai mult în diverse activități. Este unul din multele proiecte ale Consiliului Județean organizate în domeniul cultural educativ, astfel încât copiii, chiar dacă stau acasă, să fie implicați în activități online. Mă bucur că părinții au încurajat copiii să participe la aceste acțiuni. Fiecare dintre participanți este un câștigător, de aceea vă mulțumim că ați participat și că v-ați implicat cu toții în acest proiect“, a declarat Dumitru Mergeani, administrator public al județului Tulcea.

Câștigătorii

În ordine alfabetică, cei zece câștigători ai concursului „Micul cultivator“ sunt:

Bașchir Irina, 6 ani, Școala „Elena Doamna“, Tulcea

Canareica Emilia, 9 ani, Școala I.L. Caragiale, Tulcea

Cojocaru Alexia Maria, 2 ani, Tulcea

Comșa Sofia, 4 ani, Grădinița „Dumbrava Minunată“, Tulcea

Feodot Adriana Maria, 12 ani, Școala Gimnazială Jurilovca

Ibram Aysun, 5 ani, Grădinița nr. 4, Tulcea

Lenu Adrian George, 8 ani, centrul Pelican, Tulcea

Lesnic Rebeca,10 ani, Școala nr. 12, Tulcea

Macar Ana Ștefania, 8 ani, Școala „Alexandru Ciucurencu“ Tulcea

Marin Constantin Ciprian, 5 ani, centrul Pelican, Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE