fbpx
Ştirea zilei

Consiliul Județean Tulcea, reprezentat la Adunarea Generală și Biroul Politic CRPM

Consilierul judeţean Valentin Moldoveanu a participat, pe data de 14 octombrie 2021, la Adunarea Generală a Conferinţei Regiunilor Periferice Maritime ale Europei (CRPM), reprezentând, astfel, judeţul Tulcea şi instituţia Consiliului Judeţean la acest prestigios eveniment european anual.

Cu acelaşi prilej, şi tot online, a avut loc şi reuniunea Biroului Politic al CRPM, în cadrul căruia au fost discutate şi supuse votului membrilor mai multe documente, între care amintim Raportul de activitate al CRPM pentru perioada 2020-2021, Declarația finală vizând direcţiile de urmat în perioada următoare, documentele financiare ale structurii, propunerea de declarare a biroului CRPM Barcelona ca sediu permanent în Spania. Nu în ultimul rând, a fost aprobată prin vot solicitarea regiunii Östergötland, Suedia, de a deveni membru al CRPM.

De menţionat că, prin reprezentativitatea preşedintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, judeţul nostru deţine preşedinţia Comisiei Balcanice şi a Mării Negre a CRPM, având implicit asigurat şi un loc în Biroul Politic al CRPM.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button