Ştirea zilei

Doi răniți într-un accident rutier în care au fost implicate trei mașini

În dimineața zilei de 19 Ianuarie 2022, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fata locului, a reieșit că, o femeie în vârsta de 33 de ani, din localitatea Mila 23, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția localității Tulcea către localitatea Cataloi, ar fi pătruns pe constrasens, unde a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, conduse de un bărbat de 37 de ani, din Constanța și o femeie de 59 de ani, din orașul Babadag, județul Tulcea.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 59 de ani și a unui pasager din autovehiculul condus de bărbatul de 37 de ani. Cei din urmă au primit îngrijiri medicale.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpa”.

În continuare, polițiștii efectuează verificări in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Back to top button