fbpx
Tulcea

Costel Vicol, senator USR Tulcea: Fără Navrom prețul produselor comercializate în Rezervația Biosferei Delta Dunării va fi mult mai mare!

Încă din weekend am aflat, cu regret despre faptul că începând de duminică, Navrom Delta Tulcea urma să-și oprească cursele pe relația Tulcea – Periprava, Tulcea – Sulina și Tulcea – Sf. Gheorghe și retur. Acest lucru nu face altceva, decât să ducă la o împovărare din punct de vedere economic a localnicilor din Delta Dunării, care vor fi nevoiți să apeleze la un altfel de transport. Acest transport nu numai că nu este subvenționat, însă nu le oferă localnicilor posibilitatea de a-și transporta diverse mărfuri în vederea aprovizionării.
Astfel, prețul produselor comercializate în Rezervația Biosferei Delta Dunării va fi mult mai mare! Deci, pe lângă faptul că prețul pentru transportul persoanelor va fi de cel puțin 4 ori mai mare față de cel practicat de Navrom, se va produce și scumpirea produselor pe care le vor cumpara localnicii pentru a-și asigura siguranța traiului de zi cu zi!
Iată că pe zi ce trece, alianța PSD- PNL- UDMR aflată la guvernare își arată neputința și incompetența în a guverna o țară! Cu toții ne dăm seama, zi după zi, că această guvernare dezastruoasă este împotriva poporului român, împotriva românilor! Soluții sunt și au fost aduse la cunoștința autorităților centrale, însă fără niciun rezultat! Se găsesc bani pentru orice, însă pentru combustibilul necesar acestor nave de transport sau pentru reparația lor NU!
Oare ministerul de resort chiar nu cunoștea problema (semnalată încă de la începutul acestei luni)? Sau poate că tergiversarea soluționării demersurilor făcute de către societatea Navrom nu este altceva, decât o altă modalitate de depopulare și exterminare a locuitorilor Deltei?
În speranţa deblocării acestei situaţii am făcut demersuri către ministrul transporturilor pentru identificarea unor soluții urgente de rezolvare. Vă voi ține la curent cu evoluția acestei situații!
Costel Vicol, senator USR Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE