Crimă în noaptea de Revelion în satul Turda

În noaptea dintre ani, în comuna Mihai Bravu, sat Turda a avut loc î crimă, victima fiind un barbat de 46 de ani, tată al unei fetiţe de numai doi ani care a rămas de azi orfană.

Victima, unul dintre gospodarii satului, îşi bănuia vecinul de prin vară că i-ar fi furat din casă bunuri de valoare şi bani. I-a făcut plângere la poliţistul din sat însă cum nu au existat dovezi care să îl învinuiască pe vecinul presupus hoţ, cauza a rămas …în coadă de oaie, victima fiind unul dintre marii crescători de oi din satul Turda.

Cum noaptea de Revelion s-a dovedit a nu fi un sfetnic bun pentru păgubit, care s-o fi gândit că nu e bine să intre în anul nou cu bani nerecuperaţi, poate şi pe fondul “curajului” de la consumul de alcool (cine ştie?), la ora 3 noaptea a fost ales momentul pentru a cere vecinului socoteală pentru banii şi bunurile presupus a fi fost furate de acesta.

Că momentul nu a fost bine ales stă dovadă ce a urmat: o răfuială între cei doi, în plină noapte, în urma căreia presupusul hoţ a ripostat cu toporul. Uşor de intuit că barbatul de 46 de ani şi-a pierdut viaţa în urma loviturii primite în cap. Autorul crimei, un bărbat de 42 de ani, a fost cel care a şi anunţat prin 112 evenimentul şi a rămas în custodia Poliţiei până în momentul în care procurorul de caz va prelua ancheta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button