Crimă în noaptea de Revelion în satul Turda

În noaptea dintre ani, în comuna Mihai Bravu, sat Turda a avut loc î crimă, victima fiind un barbat de 46 de ani, tată al unei fetiţe de numai doi ani care a rămas de azi orfană.

Victima, unul dintre gospodarii satului, îşi bănuia vecinul de prin vară că i-ar fi furat din casă bunuri de valoare şi bani. I-a făcut plângere la poliţistul din sat însă cum nu au existat dovezi care să îl învinuiască pe vecinul presupus hoţ, cauza a rămas …în coadă de oaie, victima fiind unul dintre marii crescători de oi din satul Turda.

Cum noaptea de Revelion s-a dovedit a nu fi un sfetnic bun pentru păgubit, care s-o fi gândit că nu e bine să intre în anul nou cu bani nerecuperaţi, poate şi pe fondul „curajului” de la consumul de alcool (cine ştie?), la ora 3 noaptea a fost ales momentul pentru a cere vecinului socoteală pentru banii şi bunurile presupus a fi fost furate de acesta.

Că momentul nu a fost bine ales stă dovadă ce a urmat: o răfuială între cei doi, în plină noapte, în urma căreia presupusul hoţ a ripostat cu toporul. Uşor de intuit că barbatul de 46 de ani şi-a pierdut viaţa în urma loviturii primite în cap. Autorul crimei, un bărbat de 42 de ani, a fost cel care a şi anunţat prin 112 evenimentul şi a rămas în custodia Poliţiei până în momentul în care procurorul de caz va prelua ancheta.

Back to top button