fbpx
Tulcea

Crivăț Dragoș și Echipa sa – O Viziune de Transformare pentru Comuna Frecăței

Crivăț Dragoș, candidat la funcția de primar al comunei Frecăței, împreună cu echipa sa de candidați la Consiliul Local, vin în fața locuitorilor cu un program ambițios și bine structurat, menit să aducă schimbări semnificative și durabile în comunitatea noastră. Prin propuneri concrete și detaliate, aceștia își propun să îmbunătățească calitatea vieții, să modernizeze infrastructura și să asigure un viitor prosper pentru toți locuitorii comunei Frecăței.
Asigurarea Calității Vieții și Modernizarea Infrastructurii
Una dintre prioritățile de top ale echipei Crivăț este asigurarea calității apei potabile și finalizarea sistemului de canalizare. Accesul la apă potabilă de calitate este fundamental pentru sănătatea și bunăstarea locuitorilor. Finalizarea sistemului de canalizare va rezolva problemele de igienă și va contribui la protejarea mediului înconjurător.
Realizarea rețelei de gaze naturale este o altă prioritate esențială. Aceasta va aduce un plus de confort în gospodăriile localnicilor și va reduce costurile cu încălzirea, oferind o sursă de energie eficientă și mai puțin poluantă.
Iluminatul stradal pentru fiecare casă va spori siguranța și calitatea vieții în Frecăței. Prin instalarea de iluminat stradal modern, locuitorii se vor simți mai în siguranță pe timpul nopții, iar riscul de accidente va fi redus considerabil.
Reabilitarea și amenajarea centrului comunei reprezintă o inițiativă menită să transforme centrul localității într-un spațiu atractiv și funcțional. Aceasta va include modernizarea infrastructurii, crearea de spații verzi și amenajarea unor locuri de relaxare și socializare pentru toți cetățenii.
Dezvoltarea Infrastructurii și Siguranța Rutieră
Echipa Crivăț își propune să îmbunătățească infrastructura comunei prin restricționarea traficului greu și a camionelor de mare tonaj. Aceste măsuri vor proteja drumurile de deteriorare și vor reduce poluarea și zgomotul, contribuind la un mediu mai sănătos și mai sigur.
Construirea de limitatoare de viteză cu treceri de pietoni iluminate și semnalizate va crește siguranța pe drumurile publice, în special în apropierea școlilor și a zonelor frecventate de copii și vârstnici.
Asfaltarea drumurilor, construirea de rigole și trotuare sunt măsuri esențiale pentru a îmbunătăți infrastructura comunei și a asigura o circulație fluentă și sigură. Aceste măsuri vor reduce riscurile de accidente și vor contribui la un mediu mai curat.

Protecția Mediului și Prevenirea Inundațiilor
Crivăț Dragoș și echipa sa propun decolmatarea și curățarea izvoarelor pârâului Telita pe tot sectorul comunal. Aceasta măsură va preveni inundațiile și va contribui la protejarea mediului înconjurător. Implementarea de măsuri pentru prevenirea inundațiilor este esențială pentru a proteja gospodăriile și terenurile agricole de pagube.

Susținerea Tinerilor și Antreprenorilor
Pentru a stimula dezvoltarea economică a comunei, echipa Crivăț propune înființarea unui birou de consiliere gratuită pentru accesarea de fonduri europene. Acest birou va oferi sprijin și îndrumare tinerilor și antreprenorilor locali în obținerea finanțărilor necesare pentru demararea și dezvoltarea afacerilor lor.
Punerea la dispoziție a unor spații pentru desfășurarea activităților economice va facilita creșterea antreprenoriatului local și va încuraja inițiativele comunitare. Aceste spații vor fi dotate corespunzător și vor fi accesibile pentru toți cei interesați.
Accesarea de subvenții consistente pentru toți fermierii comunei este o măsură esențială pentru sprijinirea agriculturii locale și creșterea competitivității acestui sector. Subvențiile vor ajuta fermierii să își modernizeze echipamentele și să își dezvolte activitățile, contribuind la prosperitatea comunității.
Digitalizarea și Transparentizarea Administrației Publice
În sfera administrației publice, Crivăț Dragoș propune digitalizarea și profesionalizarea primăriei, asigurând transparență totală în activitatea și deciziile administrative. Implementarea unor soluții digitale va permite cetățenilor să acceseze rapid și ușor informații despre deciziile și măsurile luate de administrația locală, sporind încrederea în aceasta.

Îmbunătățirea Educației și Sprijinirea Bisericilor
În domeniul educațional, echipa Crivăț își propune să asigure siguranța și securitatea elevilor, îmbunătățirea calității învățământului și dotarea instituțiilor de învățământ cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Asigurarea unei mese calde pentru fiecare elev și organizarea de tabere și excursii educative sunt măsuri menite să sprijine dezvoltarea armonioasă a copiilor și să le ofere oportunități de învățare și explorare.
Sprijinirea bisericilor din comună și construirea capelelor mortuare în fiecare localitate reflectă respectul echipei Crivăț pentru tradițiile și valorile comunității. Aceste inițiative vor oferi locuitorilor servicii esențiale și vor susține viața spirituală a comunității.
Cu o viziune clară și un plan de acțiune bine definit, Crivăț Dragoș și echipa sa de candidați la Consiliul Local Frecăței sunt hotărâți să aducă schimbarea necesară pentru dezvoltarea comunei și bunăstarea locuitorilor. Încrederea și susținerea dumneavoastră sunt esențiale pentru a transforma aceste propuneri în realitate și pentru a construi împreună un viitor mai bun pentru Frecăței.

Cu o viziune clară și un plan de acțiune bine definit, Crivăț Dragoș și echipa sa de candidați la Consiliul Local Frecăței sunt hotărâți să aducă schimbarea necesară pentru dezvoltarea comunei și bunăstarea locuitorilor. Încrederea și susținerea dumneavoastră sunt esențiale pentru a transforma aceste propuneri în realitate și pentru a construi împreună un viitor mai bun pentru Frecăței.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE