fbpx
Comune

Criza din energie provoacă un sondaj privind iluminatul public la Jurilovca!

Primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, a lansat azi un sondaj în rândul comunității locale prin care invită localnicii să aleagă una dintre măsurile ce se impun în ceea ce privește reducerea consumului de energie.
Oameni buni, trecem printr-o perioadă dificilă. Nu doar noi, ci toată țara, Europa și o mare parte a lumii.
Prioritatea noastră, ca autorități locale, este să încercăm să protejăm membrii comunităților noastre.
Nu vom permite ca aceste costuri uriașe provenite din facturile la energie electrică să se răsfrângă tot asupra dumneavoastră de aceea noi, primăria, trebuie să facem economie. Așa cum fiecare dintre dumneavoastră face în propria gospodărie.” a transmis primarul Eugen Ion pe o rețea de socializare.
În continuare, pentru a lua pulsul comunității, primarul Eugen Ion a prezentat, sub forma unui sondaj cu două variante de răspuns cele două soluii pe care le va adopta cel mai probabil de luna viitoare.
Pentru a avea o măsură care să corespundă deciziei majorității, vă rog să vă spuneți, prin intermediul unui comentariu, părerea.
1. Doriți ca iluminatul public sa fie oprit pe timpul nopții între orele 23.30 și 04.30?
sau
2. Doriți să păstrăm iluminatul public pe durata întregii nopți, dar stingând jumătate din lămpile stradale, pe modelul un stâlp da, unul nu?
Aștept părerile dumneavoastră în comentarii până duminică, 2 Octombrie 2022, ora 22.00”.
Poate că un astfel de sondaj ar trebui realizat în fiecare comunitate locală, de ce nu și în municipiul Tulcea unde consturile cu iluminatul public sunt incomparabil mai mari ca la Jurilovca!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button