fbpx
Comune

La Jurilovca s-au pus bazele viitoarei Asociații a Proprietarilor de Pensiuni

Astăzi, la Jurilovca, la inițiativa primarului Eugen Ion, a avut loc o primă întâlnire a proprietarilor de pensiuni din zonă, anul acesta , ca și precedenții doi, fiind unul care a afectat sectorul HoReCa.

,,Consider că am făcut astăzi un mare pas înainte, odată cu prima întâlnire a tututor operatorilor din turism din comuna noastră.

Am discutat despre ideea înființării unei asociații a proprietarilor de pensiuni din zonă și despre avantajele unui astfel de demers. 

Scopul principal este că, astfel organizate, unitățile de cazare vor putea atrage, într un viitor apropiat, fonduri europene pentru promovare – însemnând inclusiv înființarea unor site-uri, acoperirea cheltuielilor de participare la târgurile de turism plus alte avantaje care decurg de aici. 

Mă bucur că operatorii de turism din Jurilovca au acceptat propunerea mea și se vor constitui în scurt timp într-o asociație.

Aceasta este ideea pentru reușita unui proiect: munca în echipă! 

Avem aceleași dorințe, același scop, de a dezvolta turismul local, și e important să avem o voce unică, puternică. Felicitări!”, a declarat primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE