Ştirea zilei

Cu 16 voturi ,,pentru” Mihai Huleni preia vicepreședinția CJ!

- din punctul de vedere al secretarului județului proiectul nu poate fi dezbătut pentru că lipsește un aviz

Ora 14.30

Cu unanimitate de voturi, 16 din 16, Mihai Huleni a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea. În vârstă de 50 de ani, Mihai Huleni este licenţiat în Teologie deşi nu a avut vreodată parohie, iar după o activitate îndelungată în sectorul privat în ultimii ani a ocupat funcţia de director al Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică din Babadag.

După ce voi primi atribuţiuni în noua mea calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea voi putea vorbi despre priorităţile mele şi despre ceea ce îmi propun să fac. Sigur voi milita pentru atragerea de investiţii pentru judeţul Tulcea asta pentru că Guvernul asta îşi propune după cum bine ştiţi, iar pe lângă investiţiile în infrastructură cred că priorităţile judeţului Tulcea ar mai trebui să fie, în ordine alfabetică pentru că ambele sunt la fel de importante, Educaţia şi Sănătatea” a declarat noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea în exclusivitate pentru www.infotulcea.ro.

Filmul alegerii vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Tulcea, Mihai Huleni.

Ora 13.30

Liderul consilierilor PNL, Nicolae Chichi, propune continuarea ședinței. Se propun membrii comisiei de numărare a voturilor. Ciprian Safca, Dumitru Nurciu, Daniel Geambazu, Mirel Perfil de la PNL și Ștefana Zibileanu de la Pro România vor număra voturile.

Tot liderul conslieror PNL face propunerea pentru alegerea vicepreședintelui: consilierul Mihai Huleni.

Ora 13.15

Potrivit secretarului general al Județului Tulcea, Cristi Mihai, le aduce la cunoștință consilierilor că potrivit art 136 alin 8 din Codul Administrativ este necesar aviz de la toate cele patru comisii pentru a se dezbate proiectul de hotărâre. Din punctul de vedere al secretarului județului proiectul de hotărâre pentru alegerea vicepreședintelui nu se poate dezbate pentru că lipsește avizul comisiei economice.

Ora 13.05

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Victor Tarhon, conduce ședința extraordinară inițiată de grupul de consilieri liberali pentru alegerea unui vicepreședinte, post rămas vacant după demisia din funcție a lui Daniel Geambazu.

Prezenți sunt 13 consilieri PNL, 2 consilieri PMP și … 1 consilier Pro România (Ștefana Zibileanu).

 

Back to top button