fbpx
Alte sporturiAnunţuri

Cu finanţare de la Consiliul Judeţean, ACSM Delta Tulcea vrea medalii la campionatele naţionale

Pregătirea sportivilor tulceni la finalele campionatelor naționale de lupte copii, cadeți, juniori și seniorieste proiectul pentru care ACSM Delta Tulcea a primit o finanţare nerambursabilă de aproape 24.000 de lei de la Consiliul Judeţean Tulcea cu care îşi propune să aducă toamna aceasta cât mai multe medalii.

Potrivit preşedintelui clubului şi totodată antrenorului de lupte Milton Popovici, din totalul sportivilor legitimaţi pe parcursul lunii iulie şi august vor fi selecţionaţi un număr de 10 sportivi care, pe parcursul lunilor august şi septembrie, vor intra în pregătire centralizată, cel mai probabil la Constanţa unde condiţiile de pregătire şi de meciuri amicale sunt optime.

Pe parcursul lunilor septembrie şi octombrie vom avea campionatele naţionale de lupte la toate categoriile de vârstă de la copii şi până la seniori. Nu putem merge cu toţi sportivii legitimaţi în pregătire centralizată iar finanţarea Consiliului Judeţean Tulcea, căruia îi mulţumim şi pe această cale, ne ajută să mergem în cantonament cu zece sportivi de la care avem aşteptări să aibă rezultate bune, de la unii chiar medalii.” a declarat antrenorul Milton Popovici.

Chiar dacă selecţia sportivilor încă nu a fost făcută, potrivit antrenorului Milton Popovici de la pregătirea centralizată de vară mai mult ca sigur nu vor lipsi Ali Gean (categoria 120 kg), Cosmin Bogatu (categoria 77 kg), Petrişor Ioan (categoria 87 kg) sau Florin Nane (categoria 97 kg), sportivi care au confirmat cu medalii obţinute la trecutele ediţii ale Campionatelor naţionale sau ale Cupei României.

Alexandra Ene (categoria 58 kg), Marian Croitoru (categoria 42 kg), Teodor Petrişor (categoria 52 kg), Eduard Tănăsescu (categoria 100 kg), David Conţulov (categoria 58 kg) sau Mina Nane (categoria 38 kg) sunt alţi sportivi de perspectivă ai clubului în care antrenorul Milton Popovici îşi pune mari speranţe.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE