fbpx
Anunţuri

Cum si de ce sa pariezi pe cartonase

Popularitatea pariurilor sportive este posibila datorita unui numar generos de factori. Printre acestia se afla si varietatea generoasa de pariuri pentru care jucatorii pot opta atunci cand pariaza. De exemplu, daca doresti sa pariezi pe un meci de fotbal, atunci vei gasi o multime de pariuri ce vizeaza diferite evenimente din meci.

Poti alege sa joci simplu, mizand pe echipa care crezi ca va invinge. Ori poti miza pe o intoarcere de scor, pe un numar mare de cornere sau, de ce nu, poti alege sa mizezi pe oferta de pariuri pe cartonase.

Nu putine sunt persoanele care aleg sa parieze pe numarul de cartonase dintr-un meci de fotbal, iar motivele lor sunt simplu de inteles. Pentru persoanele care inca nu au descoperit acest tip de pariu, dar isi propun sa o faca, am decis sa realizam acest articol. Daca faci parte din categoria lor, sigur articolul nostru iti va fi de folos.

Cum sa pariezi pe cartonase

Am decis sa impartim articolul nostru in doua mari capitole, iar in primul ne propunem sa iti spunem cum sa pariezi pe cartonase.

Inainte de toate, ar trebui sa precizam faptul ca este foarte usor sa joci acest tip de pariu. La toate agentiile gasesti pariuri pe cartonase, asa ca nu iti va fi dificil sa descoperi optiunile.

Pe scurt, pariurile pe cartonase vizeaza, dupa cum bine o spune numele acestui pariu, cartonasele ce sunt oferite de catre arbitru intr-un meci de fotbal. Ai la dispozitie diferite optiuni de pariu, precum numarul total de cartonase, apoi poti miza pe numarul de cartonase rosii, pe numarul de cartonase primite de o echipa anume samd. Lista cu exemple ar putea continua la nesfarsit.

Inainte de a alege un pariu anume, ar trebui ca mai intai sa verifici statisticile. Exista echipe mai agresive, iar altele mai putin agresive.

Apoi, ar trebui sa te preocupe arbitrul de la centru. Stii bine ca exista arbitri mai prietenosi, care lasa jocul liber, si altii care pun accent pe disciplina, asa ca umbla mai des la buzunarul cu cartonase.

Conditiile climatice ar putea cauza un numar mai mare de faulturi, prin urmare si mai multe cartonase oferite in meci. De asemenea, sa nu uiti sa verifici si miza meciului. Este un derby, un meci pentru titlu, o lupta pentru evitarea retrogradarii ori rezultatul final nu influenteaza cu nimic clasamentul? In functie de acest raspuns, meciul ar putea fi mai mult sau mai putin aprig.

Merita sa pariezi pe cartonase?

Daca nu ai mai pariat niciodata pe numarul de cartonase dintr-un meci de fotbal, te intrebi probabil daca merita sa faci asta acum.

Exista motive pentru a paria pe numarul de cartonase dintr-un meci de fotbal anume? Noi credem ca da.

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa ai in vedere si tu oferta de pariuri pe cartonase a caselor de pariuri:

  • Sunt sigure. Spre deosebire de multe alte tipuri de pariuri, pariurile pe cartonase inspira mai multa siguranta. Asta din simplul motiv ca nu poti fi afectat de surprizele care se intampla adesea in fotbal. Daca vrei ca rezultatul final sa nu iti afecteze sansele de castig, atunci pariurile pe cartonase reprezinta un pariu pe care sa-l ai in vedere.
  • Sunt usor de jucat. Nu ai nevoie de cunostinte avansate pentru a juca un pariu anume, ci dimpotriva, pariurile pe cartonase sunt foarte simple. De regula, numele pariului spune totul despre modul sau de functionare.
  • Le gasesti la toate agentiile. Anumite pariuri pot fi greu de gasit in oferta unui operator anume, ceea ce nu este valabil si in cazul pariurilor pe cartonase. Poti gasi acest pariu la orice operator alegi sa joci, ceea ce este un avantaj important.
  • Cote foarte bune. In general, cotele la pariurile pe cartonase sunt foarte ofertante si pot oferi castiguri foarte bune. Acesta este un alt motiv pentru care ai putea alege sa pariezi pe cartonase.

Concluzia articolului nostru nu poate fi alta decat aceea ca pariurile pe cartonase reprezinta o optiune avantajoasa, simplu de jucat si mai ales ofertanta.

Date fiind toate aceste avantaje, este de la sine inteles faptul ca ori de cate ori alegi sa pariezi, nu ar trebui sa excluzi pariurile care vizeaza numarul de cartonase din meciul de fotbal pe care mizezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button