fbpx
Ştirea zilei

De azi, președinte nou la Tribunalul Tulcea!

Secția pentru judecători a Curții Supreme de Justiție a hotărât ieri, 26 ianuarie 2023 delegarea în funcția de președinte al Tribunalului Tulcea a domnului judecător VITOȘ RĂZVAN ARCADIU, în prezent vicepreședinte delegat al instanței, începând cu data 27.01.2023, până la ocuparea funcției, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
Tot Secția pentru judecători a Curții Supreme de Justiție a hotărât ieri, 26 ianuarie 2023 încetarea delegării domnului judecător VITOȘ RĂZVAN ARCADIU în funcția de vicepreședinte al Tribunalului Tulcea, începând cu data delegării sale în funcția de președinte al instanței.

Prin aceste hotărâri practic se produce o nouă rocadă la vârful Tribunalului Tulcea, la conducerea căruia s-a aflat până azi judecătoarea Luminița Niculache, delegată la conducerea instanței în iulie 2020, funcție în care l-a înlocuit, întâmplător sau nu, pe judecătorul VITOȘ RĂZVAN ARCADIU.

Mai trebuie spus că prin Decretul Președintelui României nr 79/2023  începând cu data 25 ianuarie 2023 doamna judecător Niculache Luminița, președinte al Tribunalului Tulcea, a fost eliberată din funcție ca urmare a pensionării. Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button