Ştirea zilei

De săptămâna viitoare se pornește sistemul de termoficare fără CAF!

Energoterm a anunțat beneficiarii racordați la sistemul de termoficare aferent centralelor de cartier, că, începând de sâmbătă, 15 octombrie 2022, ora 8:00, se va efectua încărcarea instalațiilor interioare de distribuție a energiei termice.

Potrivit unei informări făcute publică pe pagina de internet încărcarea instalațiilor interioare de distribuție a energiei termice  se va face la beneficiarii ce sunt racordați la următoarele centrale termice: – C.T. 10 (Str. Isaccei, Bl.I7); – C.T. 11 (Str. Isaccei, bl.I5A) – C.T.12 (Str. Frumoasa); – C.T. 13 (Str. Tudor Vladimirescu, Nr.3); – C.T. 15 (Str. Pacii, Bl.P21) – C.T. 16 (Str. Pacii, Bl.S2, Egreta) – C.T. 17 (Str. Sabinelor, Bl. E3); – C.T. 18 (Str. Victoriei, Bl.9) – C.T. 19 (Str. Babadag, Bl.1) – C.T. 20 (Str. Sabinelor, Bl.C3) – C.T. 21 (Str. Sabinelor, Bl.C7) – C.T. 29 (str. Păcii, bl.M2) – C.T.30 (Str. Gării, Bl. G3); – C.T. Mall (str.Babadag 140) – C.T. 14 (Str. Mircea Voda) – C.T. 43 Str. Babadag – C.T. 33 Str. Câmpului – C.T. 46 Str. Taberei (Navalistilor) – C.T. 7 ANL str. Lopatarului și – Centralele Termice Str. Izvorului.

”Pentru realizarea acestor lucrări în condiţii de siguranţă asociaţiile de proprietari si persoanele fizice sunt rugate să finalizeze toate lucrările aflate în derulare pe instalaţiile interioare şi să se asigure de corecta funcţionare a acestora. În cazul în care se constată neetanşeităţi (scurgeri de apă la instalația interioară de încălzire), asociatiile de proprietari/locatari și agenții economici se pot adresa operatorului zonal sau la dispeceratul societății, telefon 0372 737 914 (program permanent). Vă rugăm să asiguraţi prezenţa la domiciliu pentru a urmări integritatea instalaţiilor din apartamentele dumnevoastră.  În caz contrar nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele pagube create.” se arată în comunicatul Energoterm.

Noul CAF va fi funcțional din noiembrie, cel târziu

Potrivit directorului Energoterm, Răzvan Teodoru, noile cazane de apă fierbinte (CAF) vor funcționa din noiembrie la întreaga capacitate, la nevoie putând fi puse în funcțiune două din cele trei cazane și din a doua parte a lunii octombrie. În ceea ce privește contractul de furnizare al gazului pentru întregul sistem de termoficare, negocierile cu Premier Energy sunt foarte avansate pentru a se prelungi contractul ce expiră la 31 octombrie 2022, posibil în alți termeni decât cei actuali. ”Am primit un draft de contract de la actualul furnizor la care noi am formulat unele observații și așteptăm un răspuns. Sunt optimist că vom reuși să avem o prelungire a contractului cu Premier Energy, chiar dacă nu în aceeași termeni contractuali ca până acum.” a declarat Răzvan Teodoru, directorul Energoterm Tulcea.

Back to top button