Tulcea

Deputatul George Șișcu în ,,echipa unită PNL pentru România”

Deputatul tulcean George Șișcu a participat la depunerea moţiunii de candidatură pentru funcţia de preşedinte al Partidului Național Liberal de către Premierul României și senatorul PNL Nicolae Ciucă, intitulată. „Uniți pentru o Românie stabilă și puternică”. 

Documentul a fost depus în mod oficial la sediul partidului în fața Comisiei desemnate cu organizarea Congresului extraordinar de duminică, 10 aprilie, o comisie din care face parte și deputatul tulcean.

,,Este o candidatură așteptată, iar cea mai bună soluție pentru PNL astăzi este ca acesta să fie condus de către premierul liberal care a dovedit în ultimele luni profesionalism și echilibru în fruntea executivului. Mai mult decât atât, Nicolae Ciucă s-a dovedit a fi un bun liant al coaliției de guvernare!

Începând de duminică, lucrurile vor arăta altfel în PNL, nu mai există echipă câștigătoare sau pierzătoare! Și dacă ar mai fi existat un alt candidat în afara domnului premier Ciucă, această sintagmă, de „echipă câștigătoare“, ar fi fost oricum desuetă.” a transmis deputatul tulcean, George Șișcu.

Back to top button