fbpx
Tulcea

Deputatul PNL Tulcea, George Șișcu, președinte în comisia de nominalizare a membrilor Guvernului din partea liberalilor!

Deputatul tulcean George Șișcu se bucură de încrederea și respectul colegilor liberali din conducerea partidului iar faptul că după mai multe funcții organizatorice primite în ultimii trei ani din partea conducerii a fost desemnat ieri președintele comisiei de numărare a voturilor pentru membrii PNL care vor face parte din viitorul Guvern e încă o dovadă!

,,Membrii PNL care vor face parte din Guvernul României începând din această săptămână au primit în cadrul Biroului Politic Național votul, fiind desemnat de către colegii mei Președintele comisiei de numărare a voturilor.

Viața unui partid înseamnă atât proces democratic, cât și determinare în a susține cei mai competenți și bine pregătiți colegi atunci când vine vorba despre exercitarea unei funcții publice.

Urmează o guvernare la fel de grea precum au fost și precedentele. Am încredere în toți colegii mei care vor primi în Parlament joi votul de învestitură că se vor ridica la înălțimea înaltei demnități de ministru și că vor munci cu gândul la bunăstarea fiecărui român.”  a anunțat aseară deputatul George Șișcu.

Felicitări, domnule deputat și poate puneți o vorbă bună și pentru vreun liberal tulcean să facă parte din Guvernul Ciolacu!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button