fbpx
Tulcea

Profil de candidat USR: Croitoru Violeta pentru Primăria Orașului Sulina

Croitoru Violeta am 57 de ani, căsătorită în anul 1986 , un copil , doi nepoți ! Am absolvit Liceul Industrial Sulina iar ca activitate profesională în prezent lucrez la un centru comercial în funcția casier. Nu cred că sunt prea mulți candidați care pot spune la fel de sincer ca mine: Iubesc Sulina!” – este profilul candidatului USR pentru Primăria Sulina, CROITORU VIOLETA.

Infotulcea.ro: Ce va determinat să intrați în politică și mai ales în cursa pentru funcția de primar al Orașului Sulina?

Croitorul Violeta: Principalul motiv pentru care am hotărât să intru în politică a fost: acela de a aduce schimbarea! Cred că fiecare dintre noi ne dorim o Românie Modernă însă de 34 de ani vedem aceeași mentalitate ca în perioada comunistă. Iar oamenii din Sulina sunt nemulțumiți de administrația actuală din cauza modului de implicare și, mai ales, de comunicare cu cetățenii acestui minunat oraș.

Infotulcea.ro: Dacă acestea sunt motivele pentru care intrați în cursa pentru primărie, ce obiective aveți dumneavoastră?

Croitorul Violeta: Obiectivele mele pleacă tocmai de la nemulțumiri. Sunt pentru transparență, comunicare, vreau ca la ședințele consiliului local să participe și locuitorii, să vină cu idei, cu propuneri pentru consilieri și pentru administrație. Calea pentru dezvoltare este turismul, iar Sulina trebuie să fie un oraș turistic civilizat, curat și cochet! Cu investiții europene un obiectiv major pentru Sulina ar fi, în concordanță cu destinația sa turistică,  amenajarea unei stațiuni de tratamente balneoclimaterice, iar ca investiții de mobilitate piste pentru biciclete care să lege Sulina de comunele limitrofe!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE