fbpx
Minorităţi

Deputatul Silviu Feodor alături de premierul Ciolacu în vizită de lucru în județul Tulcea

În dubla sa calitate de șef al Guvernului și președinte al PSD, premierul României, Marcel Ciolacu, se află astăzi, 10 februarie 2024, într-o vizită de lucru în județul Tulcea. În cursul dimineții, la Jurilovca, premierul a vizitat, la invitația primarului comunei, Eugen Ion, noul port turistic, inaugurat anul trecut!
Totodată, a stat de vorbă cu localnicii, iar deputatul Silviu Feodor, preşedintele Asociației “CRLR”, i-a prezentat comunitatea ruşilor lipoveni, minoritatea națională predominantă la Jurilovca.
Tot astăzi, la Tulcea, premierul a vizitat Șantierul Naval “Vard – Fincantieri” şi s-a întâlnit, la invitația deputatului Silviu Feodor, cu ruşii lipoveni chiar la Centrul de Educație şi Cultură “Vicol Ivanov” al CRL-Tulcea, participând la întâlnire și câțiva membri ai Consiliului Director al CRLR.
În calitate de preşedinte al PSD, premierul a luat parte la Conferinţa Judeţeană a PSD Tulcea, unde a luat cuvântul și deputatul Silviu Feodor, care a evidențiat multiculturalitatea și diversitatea etno-culturală a județului Tulcea. Prim-ministrul este însoțit de Mihai Tudose, șeful campaniei pentru europarlamentare, secretarul general, Paul Stănescu şi Simona Bucura-Oprescu – ministrul muncii și solidarității sociale.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE