fbpx
Tulcea

Deputatul Silviu Feodor la bilanțul Instituției Prefectului Județul Tulcea!

Printre invitații care s-au numărat azi în Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea la ,,Evaluarea anuală a activităților și a rezultatelor obținute de Instituția Prefectului – Județul Tulcea în anul 2022″ s-a numărat și deputatul Silviu Feodor, președintele Comunității Rușilor Lipoveni din România, cu care prefectura tulceană a colaborat foarte bine pe parcursul anului trecut în problematica gestionării refugiaților ucraineni.

 

Am participat azi, 9 martie 2023, începând cu ora 11.00 la ,,Evaluarea anuală a activităților și a rezultatelor obținute de Instituția Prefectului – Județul Tulcea în anul 2022″, activitate care s-a desfășurat la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea.

Este de apreciat toată activitatea prezentată în cadrul ședinței de azi, îl felicit pe prefectul județului Tulcea domnul Alexandru Dan Munteanu și îi urez mult succes în activitatea din acest an!

Așa cum am și spus în discursul meu de azi, colaborarea cu Instituția Prefectului Județului Tulcea precum și cu celelalte instituții care au avut responsabilități în ceea ce privește gestionarea crizei refugiaților a fost una foarte bună pe parcursul anului trecut. Comunitatea Rușilor Lipoveni din România, prin filialele din Tulcea dar și din alte județe ale țării, s-au implicat activ în aceste acțiuni umanitare în strânsă colaborare cu Prefectura Tulcea , ISU Delta Tulcea și Crucea Roșie Tulcea.

Îi mulțumesc domnului prefect Munteanu și pentru incurajare și sprijinul moral arătate minorității etnice de ruși lipoveni din acest judet, cât și mie personal, în mod deosebit la începutul conflictului armat din tara vecina Ucraina. ” – a declarat pentru infotulcea.ro deputatul Silviu Feodor, președintele Comunității Rușilor Lipoveni din România.

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button