fbpx
Ştirea zilei

Descindere a jandarmilor la Sarichioi!

- este vorba despre jandarmii de la Compartimentul Informare care au mers la şcoală să le vorbească elevilor despre consumul de alcool

Astăzi, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au desfăşurat  – în parteneriat cu reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea – activităţi de informare-educare-conștientizare la Școala Gimnazială Sarichioi.

Activitățile de astăzi fac parte din proiectul Dincolo de aparențe 2021-2022,  în cadrul căruia vor fi dezbătute consecințele negative ale consumului de alcool și substanțe psihoactive în rândul elevilor.

Jandarmii din cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale au purtat discuții libere cu elevii din clasele a VII-a cu privire la efectele consumului  de alcool și  riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive.

Principalul scop al întâlnirii a fost înțelegerea corectă și explicarea termenilor uzuali în problematica drogurilor, conștientizarea elevilor cu privire la riscurile la care se expun  și existența consecințelor atât în plan legal, cât și în cel psihic și fizic.

Activităţile de acest gen vor continua şi în alte instituţii de învăţământ pe parcursul anului școlar.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button