fbpx
Ştirea zilei

Discover Dobrogea – At The Wheel of a Land Rover!

- eveniment de promovare a județului Tulcea în perioada 3-5 septembrie 2021

,,Discover Dobrogea – At The Wheel of a Land Rover” este evenimentul organizat de Freelanders First Club România care își propune să promoveze județul Tulcea în rândul iubitorilor de natură și să susțină – cum a făcut-o de mai multe ori – clubul sportiv Atletic Delta din Chilia Veche și copiii din medii defavorizate care fac sport.


Astfel, în perioada 3-5 septembrie, Freelanders First Club România organizează o ,,recunoaștere” ce vizează atât vizitarea unor puncte istorice, puncte turistice, mese tradiționale, cât și susținerea afacerilor locale și de nișă.
,,În una din nopți ne vom caza la Murighiol, iar în cea de-a doua la Vișina, în Gospodăria Tradițională Suvenir Din Dobrogea. Alte puncte pe harta noastră, în ordinea cronologică a parcurgerii sunt: cetatea Aegyssus, Satul Tradițional Pescăresc, Clubul Hipic Real Racing, situl arheologic Nufăru, cetatea Halmyris, Murighiol, Agighiol, Sarichioi, Zebil, Visterna, cetatea Heracleea, capul Doloșman, cetatea Argamum, Vinul Kazakului + plimbare cu barca pe lacul Razim.
Vom face grătare, poze, participanții vor primi cadouri și bonus, prin tragere la sorți, 2 nopți de cazare în Căsuța Noastră de la Corbu, premiu oferit de colegul nostru Răzvan Toma.” a declarat Mișa Consferenț, promotoarea acestui eveniment de la care se pot obține și alte detalii suplimentare prin mesaj privat pe Facebook.

Evenimentul nu este dedicat doar membrilor clubului ci poate participa oricine, cu condiția ca mașina cu care participă să fie potrivită pentru teren accidentat. Asta pentru a putea ajunge pe roți atât în apropierea pădurii de la Visterna cât și la Capul Doloșman de la Jurilovca.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE