Alte sporturi

Discurs emoţionant al Mădălinei Rădulescu la deschiderea Memorialului Iulian Radulescu

După un an de pandemie, Memorialul Iulian Rădulescu, ce a avut prima sa ediţie în 2019, a revenit azi la Sala CSS Tulcea cu cea de-a doua ediţie ce i se dă o dimensiune internaţională prin prezenţa unei echipe din Republica Modova.

Iniţiat de Asociaţia Club Sportiv Volei DREAM TEAM Tulcea, în parteneriat cu CSS TULCEA şi finanţat de Primăria Municipiului Tulcea, Memorialul „Iulian Rădulescu”, ediția a II-a, are un „comitet de iniţiativă” a cărui inimos lider este Constantin Burungiu, profesorul pe umerii căruia a căzut această moştenire deloc usor de dus după ce marele antrenor Iulian Rădulescu s-a retras mai întâi la Constanţa, iar apoi din această lume în anul 2013.

De departe cel mai titrat antrenor român de copii şi juniori al acestui început de mileniu, Iulian Rădulescu a fost un monument de profesionalism şi un antrenor de care titlurile şi cupele se lipeau ca marca de scrisoare. „Dacă pe cupe şi medalii se poate aşterne praful, pe memoria unui om minunat, niciodată”, a spus azi Mădălina Rădulescu, fiica marelui antrenor Iulian Rădulescu.

Participă la turneu: CSS Bacău, CSS 1 Constanța, Speranța Vulcănești (Republica Moldova), CSS Tulcea 1, CSS Tulcea 2 și OLD Boys Volei Delta Tulcea.

La festivitatea de premiere, între fiica şi soţia marelui antrenor Iulian Rădulescu a fost prezent Constantin Burungiu, antrenorul care a preluat moştenirea marelui său înaintaş, iar la acest eveniment festiv au mai fost prezenţi directorul CSS Tulcea, Alexandru Grecu, managerul public Nicolae Bibu, directorul Direcţiei de Sport Tulcea, Liviu Urlih dar şi Alice Szuchansky, inspector şcolar, alături, evident, de foste glorii ale voleiului tulcean alături de tineri voleibalişti de la Tulcea şi Constanţa.

 

Vom reveni la finalul acestui turneu memorial cu amănunte despre evenimentul sportiv

Back to top button