Ştirea zilei

Doliu în Comunitatea Ruşilor Lipoveni din România!

Sofia Feodor, un înger chemat la ceruri prea devreme!

Comunitatea Ruşilor Lipoveni din România este de azi în doliu după ce un înger de fată, Sofia Feodor, s-a stins din viaţă pe un drum judeţean din Tulcea. Toate organizaţiile din ţară au transmis azi condoleanţe familiei îndoliate şi un mesaj preşedintelui Comunităţii Ruşilor Lipoveni din România, deputatul Silviu Feodor, unchiul Sofiei Feodor, un înger chemat la ceruri prea devreme!
Sofia Feodor a fost un exemplu pentru generația tânără. În anul 2019, pentru talentul ei, a fost admisă în Moscova, la VGIK, la clasa regizorului Vladimir Menshov, renumit pentru filmul “Moscova nu crede în lacrimi”. Dispariţia ei fulgerătoare lasă un gol adânc în rândul familiei.
Mai jos, mesajul Comunităţii Ruşilor Lipoveni din Tulcea.
„În această săptămână luminată Dumnezeu a ales să aibă alături de El o tânără și frumoasă domnișoară – pe SOFIA FEODOR! Tânăra și-a pierdut viața într-un tragic accident, petrecut în această noapte pe drumul Jurilovca – 2 Cantoane, județul Tulcea.
Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața acestei tinere care a plecat dintre noi la vârsta de doar 19 ani. A fost mândria familiei domnului deputat Silviu Feodor, studentă eminentă la Moscova.
Fie ca dragostea familiei, a prietenilor și a colegilor să reprezinte sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească, domnule deputat și părinții Sofiei, Toni & Dusea Feodor!
Cele mai sincere condoleanțe!
Пусть земля ей будет пухом и царство небесное!😢
 
Back to top button