Ştirea zilei

Dosar de cercetare pentru un bărbat care şi-a lovit fosta concubină

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost solicitaţi ieri prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină  într-o piaţă agroalimentară, ca urmare a unei agresiuni fizice.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au fost întâmpinaţi de reprezentantul pieţei agroalimentare, care i-a condus către o femeie care prezenta urme de sânge în zona feţei. Având în vedere faptul că victima prezenta urme de sânge la nivelul gurii, jandarmii au întrebat-o pe femeie dacă doreşte solicitarea unui echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă aceasta a refuzat, declarând că nu este necesar.

Victima a relatat jandarmilor faptul că, în timp ce se afla în timpul programului de lucru, fostul său concubin, cu care a locuit timp de 20 de ani, a venit şi a început să-i adreseze injurii şi ameninţări, reproşându-i faptul că i-a blocat numărul de telefon şi nu mai poate să o contacteze, după care a lovit-o  cu pumnul în zona feţei şi a fugit într-o direcţie necunoscută.

În urma vizionării unei înregistrări surprinsă cu ajutorul sistemului de supraveghere, în care se observă un bărbat ce agresează fizic o femeie, lovind-o cu pumnul în zona feţei,  oamenii legii au identificat agresorul, însă acesta nu a dorit să coopereze, pe numele său întocmindu-se actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

 

Back to top button