Ştirea zilei

Dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri pentru un moș de 78 de ani

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, acuzat de o femeie că i-a făcut avansuri și a pipăit-o fără voia ei în zonele intime ale corpului.

Ieri, în jurul orei 09.30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați de către o femeie, care a reclamat la telefon că are un conflict cu un bărbat.

Când au ajuns la locul indicat de apelantă, aceștia au identificat o femeie, în vârstă de 34 de ani, care a declarat că, în timp ce desfășura activități de curățenie în scara unui bloc, a fost oprită de un bărbat, care a început să-i facă avansuri și să o atingă, fără voia ei, în zonele intime ale corpului. Aceasta a menționat că nu e prima dată când se întâmplă așa ceva.

Jandarmii, însoțiți de femeie, s-au deplasat la adresa bărbatului în cauză, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 78 de ani, care a recunoscut cele reclamate, spunând că a fost o glumă și își cere scuze pentru ceea ce a făcut.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Comunicat Jandarmeria Tulcea

Back to top button