fbpx
Fotbal

După noi, potopul! Stadionul Delta ,,plin de apă” pentru fotbal!

Stadionul Delta din Tulcea este unul dintre stadioanele de fotbal din România în care Federația Română de Fotbal a investit bani serioși în modernizarea sa. Un proiect cu o valoare de aproape 250.000 de euro realizat de o firmă din Dolj, (Msport Pro) prin care s-a modernizat suprafața de joc.

Din păcate, o investiție proastă din moment ce după recepția lucrărilor (așa cum se vede în imaginea de mai sus, în data de 15 iulie 2015, atunci când viceprimar cu atribuții de primar era Stere Șacu), acest  ,,templu al fotbalului tulcean” a fost mai mult  ..muzeu.

Câteva meciuri în Liga a treia ale unei echipe de fotbal numită Delta Dobrogea care a dispărut fără glorie din peisajul fotbalului tulcean și vreo trei finale de Cupa României faza județeană cu echipe de Liga a patra au însemnat ,, capetele de afiș” ale evenimentelor sportive găzduite de acest stadion aflat în administrarea DIAP din cadrul Primăriei Tulcea.

DIAP a ,,inundat” gazonul stadionului Delta!

Azi, duminică, 26 februarie 2023, ar fi trebuit să se dispute o semifinală de Cupa României la fotbal între echipele Victoria Delta Tulcea și Pescărușul Sarichioi. Echipa organizatoare, desemnată de Asociația Județeană de Fotbal prin tragere la sorți a fost reprezentanta municipiului Tulcea în campionatul județean – Victoria Delta Tulcea! Ghinion! Dacă s-ar fi programat meciul la Sarichioi, capitala fotbalului tulcean în ultimul deceniu, meciul nu doar că s-ar fi disputat ci ar fi adus în tribune poate o mie de spectatori ceea ce Stadionul Delta n-a mai văzut de mai bine de zece ani.

Numai că stadionul Delta, după  ,,potopul” din ultima săptămâna a devenit  ,,plin de apă”! Un potop cauzat nu de vreme ci de o inundare controlată a gazonului din motive care ne scapă și despre care, din bun simț, noua conducere a DIAP ar trebui să răspundă!

Răspunsul DIAP pentru Victoria Delta – penibil!

Vineri după-amiază, după ora 14, așa cum se vede și în imaginea de mai jos, solicitarea clubului Victoria Delta Tulcea a fost respinsă printr-un răspuns penibil. Dar așa se întâmplă când parașutați politic ajung să aibă păreri în fotbal și agricultură.

În absența directorului executiv al DIAP,  Florentiu Constantin, internat în spital și a directorului adjunct Andrei Baciu aflat în concediu avizul negativ a venit din primărie. Și nu de la primar, ocupat să doinească la chitară pe scena sălii de festivități de la Casa Cărții (scene din ce în ce mai mici pentru rapsodul de Tulceavița, după valoare) ci de la alt decident despre care lumea rea spune că de fapt conduce municipiul. Adică poate ne spune Nicolae Bibu că de aia e sitimeneger și administrator public al municipiului Tulcea!

Victima ,,Victoria Delta” Tulcea vrea să se retragă din campionat

Ieri, sâmbătă, 25 februarie 2023, după ce a anunțat forul organizator, Asociația Județeană de Fotbal Tulcea că nu poate organiza jocul programat contra echipei Pescărușul Sarichioi, victima acestei penibile lucrături Victoria Delta a făcut și un anunț public pe care îl puteți citi mai jos.

⚠️🙋‍♂️ Anunț‼️

#VictoriaDeltaTulcea – Pescărușul Sarichioi 🛑 ANULAT 

▶️ Pe iubitorii fotbalului, care ar fi dorit să vină duminică (26.02.2023) să vadă un joc de fotbal al echipei locale, ii înștiințăm că acest meci nu se va mai disputa deoarece solicitarea de închiriere (din 20.02.2023) a stadionului Delta NU a primit aviz favorabil, din partea DIAP Tulcea, motivându-se (printr-un răspuns pe adresa de mail a clubului in data de 24.02.2023 ora 14.00) că suprafața de joc este plină de apă (foto). 

🛑 Având in vedere că nu este singurul episod de acest gen, întâmpinând astfel de piedici, luăm in calcul retragerea echipei de seniori din campionatul județean de fotbal. 

🔹Suntem prea mici intr-o lume atât de mare 🔹

O concluzie tristă care de fapt dă dimensiunea actualei administrații a municipiului Tulcea. O administrație de oameni mici care trag în micime, din păcate, un oraș care calcă pe urmele unei comune și devine încet încet Tulceavița.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button