fbpx
Fotbal

Fotbal, play-off: „Săgeata” a ucis „Pescăruşul” în prelungiri

Ce meci nebun la Sarichioi azi între Pescăruşul din localitate şi Săgeata Stejaru, două dintre echipele cu şanse de a disputa barajul de promovare contra echipei campioane a judeţului vecin, Constanţa!

Mihai Panica, de la Săgeata Stejaru, a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 10, iar Alexandru Maşca de la Pescăruşul Sarichioi a reuşit egalarea în minutul 20, stabilind şi scorul pauzei. Un scor oarecum echitabil după aspectul jocului din prima repriză.

Primul moment cheie al meciului s-a consumat în minutul 50 atunci când, de la punctul cu var, atacantul Ştefan Ciobanu a ratat lovitura de pedepsă. Un penalty ratat care avea să coste echipa gazdă, aflată sub asediul echipei din Stejaru, parcă mai bine organizată pe toate compartimentele, mai ales la mijlocul terenului. Totuşi, în minutul 83 acelaşi Ştefan Ciobanu îşi spăla greşeala din debutul reprizei secunde cu un gol care a aruncat în aer tribunele de bucurie.

Minutele de prelungire ale meciului, cinci la număr, au însemnat „săgeata” care a ucis „pescăruşul” prin două lovituri de graţie, una dintre ele, ultima, când nu mai era cale de întors. Astfel, în minutul 90+2 jucătorul oaspeţilor Mimi Soica a reuşit golul egalării, un gol care dezavantaja ambele echipe în lupta pentru titlu aşa că cele trei minute rămase de joc s-au jucat cu garda jos de ambele echipe. Şi pe acest fond, în minutul 90+5 arbitrul întâlnirii a acordat un penalty oaspeţilor transformat de această dată de Cristi Coconaşu şi astfel Săgeata a plecat de la Sarichioi cu toate cele trei puncte. Trei puncte nesperate la finalul timpului regulamentar de joc, dar iată cum prelungirile pot schimba soarta unui meci de la agonie la extaz pentru unii şi invers pentru alţii.

La Murighiol, oaspeţii de la Granitul nu s-au prezentat şi prin urmare liderul la zi al clasamentului, Viitorul Murighiol are ca şi adăugate în clasament alte trei puncte ceea ce o plasează la doar un singur punct de distanţă de titlu. Iar acel punct va trebui câştigat într-una din cele două deplasări rămase de disputat, la Stejaru săptămâna viitoare sau la Sarichioi în ultima etapă.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE