fbpx
Fotbal

E oficial: Finala Cupei României se joacă între Hamangia Baia și Pescărușul Sarichioi

Comisia de Disciplină și Competiții din cadrul AJF Tulcea a omologat ieri atât cele două meciuri din semifinalele Cupei României cât și rezultatele meciurilor din cea de-a 14-a etapă de Liga a IV-a. Surpriza Comisiei a fost hotărârea luată în privința meciului dintre Victoria Delta Tulcea și Pescărușul Sarichioi, nedisputat deoarece echipelor nu li s-a permis accesul pe stadionul Delta. Deoarece membrii Comisiei de Disciplină și Competiții din cadrul AJF Tulcea au considerat că a fost vorba despre un caz fortuit, hotărârea a fost pentru rejucarea meciului, nefiind vina echipei gazdă.

Comisia a procedat la analiza documentelor inaintate de ACS Victoria Delta Tulcea precum si la audierea d-lui Emil Nanu-presedinte ACS Victoria Delta Tulcea. Comisia hotaraste rejucarea jocului, considerand caz fortuit, conform art.14 din ROAF.” – se arată în hotărârea Comisiei de Disciplină și Competiții din cadrul AJF Tulcea, prezidată de Ilarion Damianov.

Chiar dacă a luat această decizie de rejucare a meciului, semifinala de Cupa României dintre Victoria Delta Tulcea și Pescărușul Sarichioi a fost omologat cu 3-0 în favoarea echipei din Sarichioi în aceeași ședință motivat de faptul că echipa din Tulcea s-a retras din campionat.

In temeiul art.7.9 din R,D., meciul de Cupa Romaniei dintre ACS VICTORIA DELTA TULCEA SI ACS PESCARUSUL SARICHIOI 1969 NU SE VA MAI REJUCA., se sanctioneaza cu pierderea jocului prin forfait, 3-0 in favoarea echipei ACS PESCARUSUL SARICHIOI 1969.” – se mai arată în hotărârea Comisiei de Disciplină și Competiții din cadrul AJF Tulcea.

Prin urmare, după omologarea rezultatelor din semifinalele Cupei României faza județeană, respectiv Victoria Delta Tulcea – Pescărușul Sarichioi 0-3 și Hamangia Baia  -Flacăra Mihail Kogălniceanu 4-2, finala se va disputa între echipele Pescărușul Sarichioi și Hamangia Baia, la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button