E oficial: Ilie la Primărie, Şişcu la CJ!

Azi, în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional al Partidului Naşţional Liberal ce a avut loc la Bucureşti, liberalii au validat o serie de candidaturi la primăriile marilor orașe și la șefia Consiliilor Județene pentru alegerile locale care ar urma să aibă loc în vară. Printre candidaţii validaţi se numără şi George Şişcu pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Tulcea, respectiv Ştefan Ilie pentru Primăria Municipiului Tulcea.

“Am pornit la drum alături de Ştefan Ilie în urmă cu trei ani şi iată că acum suntem tot împreună candidaţi pentru Consiliul Judeţean şi respectiv Primăria Municipiului Tulcea. Am încredere că împreună putem reuşi, iar la Consiliul Judeţean şi la Consiliul Municipal sper să avem, din vara acestui an, şi majoritate. Sunt încrezător, în ceea ce mă priveşte, mai ales că am experienţa din perioada în care am ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.”, a declarat George Şişcu, candidatul desemnat de PNL Tulcea pentru Consiliul Judeţean Tulcea.

“Candidez pentru că Tulcea merită o administrație funcțională, eficientă şi transparentă. Pentru că orașul Tulcea nu-și mai permite întârzieri: trebuie să atragă resurse, fonduri europene şi să înceapă o dezvoltare profundă şi durabilă.”, a declarat Ştefan Ilie, candidatul desemnat de PNL Tulcea pentru Primăria Tulcea.

Candidaţii pentru funcţiile de primar în oraşele şi comunele tulcene vor fi anunţaţi, potrivit candidatului desemnat de PNL Tulcea pentru Consiliul Judeţean Tulcea, în prima parte a lunii aprilie. Totuşi până atunci un lucru e sigur: totţi primarii liberali în funcţie sunt candidaţi pentru un nou mandat!

 

Back to top button