fbpx
Ştirea zilei

Elevi și preoți din cadrul Seminarului „Sf. Ioan Casian” au donat sânge!

Astăzi, un grup de 12 elevi de la Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Casian” Tulcea, alături de directorul Tudor Claudiu Avram şi prof. Gheorghe Stan au organizat o acțiune umanitară în cadrul căreia au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiu.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Visarion, Episcopul Tulcii, am mers împreună cu un grup de elevi seminariști de la clasa a XII-a la Centrul de Transfuzie Sanguină din oraș să donăm sânge. Sperăm ca în Postul Nașterii Domnului, astfel de acțiuni umanitare, să trezească în inimi simțul solidarității și al empatiei față de suferința aproapelui greu încercat în boală, să încurajeze spre săvârșirea faptei celei bune, pentru ca împreună să putem dărui un strop de dragoste și iubire jertfelnică aproapelui nostru, ca ofranda noastră să fie bine primită de Dumnezeu”, a transmis Tudor Claudiu Avram, directorul Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ioan Casian” Tulcea.

Reprezentanții Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ioan Casian” Tulcea au mai organizat astfel de acțiuni și în anii trecuți.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button