Tulcea

Eugen Terente, deputat USR Tulcea: „Am votat Cătălin Drulă”

Preşedintele USR Tulcea, deputatul Eugen Terente, a anunţat de la prânz că deja şi-a exprimat votul în ceea ce priveşte alegerea preşedintelui USR.
Astăzi, la ora 10:00, a început votul online pentru președinția USR.
Președintele USR este ales prin votul tuturor membrilor, iar primul tur de scrutin se desfășoară între 6 și 10 iulie. Votul se încheie duminică, 10 iulie, la ora 10:00.
Dacă niciun candidat nu obține majoritatea voturilor valabil exprimate, se va organiza un al doilea tur de scrutin, la care vor participa primii doi candidați clasați. În eventualitatea unui al doilea tur de scrutin, acesta va avea loc în perioada 11-15 iulie. Rezultatele alegerilor interne vor fi validate de Congresul USR pe data de 16 iulie, într-o ședință online.
Eu l-am votat și îl susțin pe cel care nu s-a temut de mafia din politică și din instituțiile statului român. Am votat astăzi un om care demonstrează prin fapte, nu prin vorbe, că are toate calitățile necesare să scrie împreună cu noi o nouă etapă din istoria USR și a României: Cătălin Drulă„, a transmis deputatul Eugen Terente pe pagina sa de socializare.
Potrivit acestuia, la nivelul judeţului Tulcea pot vota circa 700 de membri ai USR care îndeplinesc o serie de criterii. De asemenea, o parte dintre membrii USR Tulcea vor alege mâine cei cinci delegaţi ai filialei care vor participa în data de 16 iulie 2022 la Bucureşti la congresul de validare a alegerilor pentru funcţia de preşedinte al USR.
Back to top button