fbpx
Tulcea

Ştefana ZIBILEANU – PRO România: „Proiecte accesate în ultimii doi ani de peste 10 milioane de euro”

- articol de informare electorală

Sunt Ştefana ZIBILEANU şi candidez pentru funcţia de Primar al Municipiului Tulcea din partea Partidului Pro România.

Sunt un om de administraţie, cu experienţă, iar Direcția pe care o conduc -poate cea mai grea pentru că este vorba în primul rând despre unii dintre cei mai necăjiți dintre oameni, dar și despre mulți copii – se dovedește, cu fiecare zi care trece a fi una dintre cele mai performante institutii prin multitudinea proiectelor cu finantare nerambursabila accesate.

Numai în ultimii doi ani valoarea cumulată a proiectelor de finanţare accesate de către Direcţia de Asistenţă şi Protecţie Socială Tulcea depăşeşte … 10 milioane de euro!

Pro România vine acum cu o ofertă extrem de inteligentă, cu lucruri noi fără să uite istoria și tradițiile, obiceiurile străvechi și multiculturalitatea orașului care a scris capitole importante în Istoria României.
Ca viitor primar îmi propun o serie de soluţii inteligente adaptate secolului în care traim cu proiecte de regenerare urbană, extindere a intravilanului, reducerea taxei de habitat şi preţului apei, plus o serie de proiecte din domeniul social.

Personal cred că asa cum se zice in popor „Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă”, nadejdea mea nu poate fi decât faptul că oamenii vor vota în deplină cunoștință de cauză.

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul PRO România, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200010

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button