fbpx
Tulcea

Eugen Terente pentru Consiliul Județean: PSD și PNL doar au mimat dezvoltarea Județului Tulcea!

Comunicat de presă

Județul Tulcea putea fi între printre primele județe din țară la nivelul de trai al populației dar nu i s-a dat niciodată o șansă. Principalii vinovați sunt PSD-PNL, pentru că nu le-a păsat decât de buzunarele lor și grupurile lor de interese. PSD și PNL nu au avut niciodată un interes ca această regiune să se dezvolte căci o populație înstărită nu le-ar mai fi slujit intereselor lor. Doar au mimat că vor să dezvolte economia și infrastructura locală, în realitate migrând de la o guvernare la alta, doar pentru a-și asigura locuri în Parlament și administrațiile locale.

Eugen Terente, președintele USR Tulcea, candidat din partea Alianței Dreapta Unită:

Pe 9 iunie, tulcenii pot vota în funcția de președinte și consilieri județeni, oameni care pun pe primul loc dezvoltarea locală. Avem la dispoziție milioane de euro, bani europeni nerambursabili, cu care putem transforma radical județul Tulcea. Tot ce trebuie este să implementăm un plan de dezvoltare clar, plan pe care Alianța Dreapta Unită îl are.

Știm clar că trebuie să ne concentrăm pe dezvoltarea drumurilor (o consolidare a rețelei de drumuri județene și locale), precum și pe modernizarea infrastructurii educaționale și de sănătate.

Avem nevoie de votul tulcenilor pentru a face în sfârșit schimbarea mult dorită- Totul pentru cetățean! Fără interese personale și grupuri de interese!”

(CMF-21240009)

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE