fbpx
Tulcea

USR PLUS nu va permite distrugerea pădurilor pentru a face loc hotelurilor și restaurantelor!

declaraţie politică a senatorului USR PLUS, Costel VICOL

Într-o declarație politică, senatorul USR PLUS Costel Vicol spune că USR PLUS nu va susține niciodată distrugerea pădurilor pentru amenajarea de domenii schiabile, pentru construirea de hoteluri și restaurante sau drumuri de acces.
Costel Vicol: ”USR PLUS nu va permite adoptarea inițiativelor legislative care nu se justifică și care în mod evident servesc intereselor anumitor persoane și nu fac decât sa distrugă pădurile. O dezvoltare corectă de domenii schiabile nu implică neapărat scoaterea din fondul forestier a unor suprafeţe forestiere. Modul în care dreptul comunitar privitor la protecția mediului și a pădurilor este transpus în legislația internă, ar fi trebuit sa constituie o prioritate pentru noi toți, în anii ce urmează.”
Datoria USR PLUS este să se asigure că felul în care se elaborează și implementează cadrul legal în domeniul protecției mediului și al pădurilor, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, este unul just, echitabil și corect, se arată în finalul declarației politice a senatorului USR PLUS de Tulcea, Costel Vicol.”
Iată, în continuare, textul integral al declarației politice:

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE