fbpx
Tulcea

Eugen Terente votat în unanimitate candidat pentru președinția CJ Tulcea!

Azi, de la ora 11.00, la sediul USR Tulcea a avut loc conferința județeană pentru desemnarea candidaților pentru președinția Consiliului Județean Tulcea și respectiv lista de propuneri pentru lista comună de consilieri județeni ce vor candida din partea Alianței Dreapta Unită ca membri USR Tulcea. În unanimitate, deputatul Eugen Terente a fost desemnat candidatul USR Tulcea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea, acesta urmând să fie de altfel candidatul din partea Alianței Dreapta Unită după negocierile cu PMP Tulcea și FD Tulcea, care l-a desemnat pe Octavian Motoc drept candidat la Primăria Tulcea.

Ne-am asigurat că persoanele desemnate să candideze din partea USR Tulcea pe lista comună a Alianței Dreapta Unită , atât pentru Consiliul Județean Tulcea cât și pentru Consiliul Municipal Tulcea, sunt persoane fără probleme de integritate  și marea lor majoritate cu studii superioare. Sunt convins că același profil de candidați vor desemna pe lista Alianței Dreapta Unită Tulcea și cei de la organizațiile județene și municipale de la Partidul Mișcarea Populară și respectiv Forța Dreptei pentru a da posibilitatea alegătorilor din județul și municipiul Tulcea să aleagă România Modernă.” a declarat Eugen Terente, deputat USR Tulcea și candidat pentru președinția Consiliului Județean Tulcea din partea Alianței Dreapta Unită.

Tot azi, în cadrul conferinței mai sus amintite au fost desemnați cei 13 membri USR Tulcea în ordinea în care vor fi plasați pe lista comună cu PMP și FD ca și candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Județean Tulcea. Este vorba despre Ciobanu Marian, Mirică Daniel, Cicârmă Marius, Haliț Tatiana, Pârvulescu Cristian, Butan Romică, Călin Ionuț, Baronescu Florin, Lungu Cristina, Ulian Gicu, Mohârță Ion Alexandru, Gavrilă Răzvan și Hornoiu Dan.

Tot săptămâna aceasta și municipala USR Tulcea și-a desemnat lista de candidați USR Tulcea  din partea Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul local Tulcea aceștia fiind, tot în ordine, următorii: Haliț Tatiana, Gavrilă Răzvan, Ciobanu Marian, Păiușan Irina Ioana, Mirică Daniel, Baciu Tiberiu Vlăduț, Călin Ionuț, Nechita Neculai, Suhov Iuliana, Pană Lucica, Niculae Suzana Elena Popescu Adriana și Lucaș Andrei Lucian.

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE