fbpx
Alte partideTulcea

Eugen Tomac, președinte PMP: România s-ar putea îndrepta spre RECESIUNE!

PSD şi PNL nu au soluții și încearcă să paseze responsabilitatea de la unii la alții.

Preşedintele #PMP, europarlamentarul Eugen Tomac atrage atenţia că cele două partide au avut la dispoziție mai bine de an de zile să ia toate măsurile necesare, fie că ne referim la reforma pensiilor speciale, fie că ne referim la sistemul de salarizare și toate obiectivele pe care ni le-am asumat prin PNRR:

Guvernul în loc să se ocupe de ceea ce trebuie, un an de zile nu a făcut nimic, pentru că PSD şi PNL s-au târguit pe această rotativă. Acum, când a venit momentul scadenței și trebuie să prezinte ce au realizat, constată că țara este într-o prăpastie cum nu și-a imaginat nimeni. Evident că nu au soluții și încearcă să paseze responsabilitatea de la unii la alții.

PSD și PNL sunt vinovate pentru situația prin care trece România. Nu cred că avem soluții pentru a depăși acest moment, această criză. Din păcate, în loc să oprească risipa banului public, vor veni cu noi poveri pentru mediul de afaceri și pentru cetățeni și asta ar însemna un blocaj și mai mare și, evident, o îndreptare spre recesiune, din păcate”.

#PMP #miscareapopulara #EugenTomac #Romaniainhaos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button