fbpx

Eveniment: „Aici Radio Constanța!“ – anul 30!

„Aici Radio Constanța!“ – se auzea de la microfonul din Vila numărul 1, din Mamaia, acum 30 de ani. La 21 ianuarie 1990, într-o perioadă în care România încă îşi căuta sensul, apărea primul post de radio din Dobrogea. Era ora 9.00, când primele cuvinte porneau în eter, din locul de unde se transmiteau, de peste 2 decenii, programele Radio Vacanța, oaza de libertate din România comunistă. Un grup de constănțeni pornea la drum cu entuziasm, având sprijinul Radio România, pentru a lansa un post de radio de care astăzi dobrogenii sunt legați sufletește. (continuare aici)

Aşa începe documentarul publicat azi de Radio Constanţa pe pagina de internet prin care sunt marcaţi cei 30 de ani de emisie neîncetată. Un documentar amplu ce spune povestea primului post de radio din Dobrogea.

Din noiembrie 2011 şi până în noiembrie 2018 şi vocea mea s-a auzit în judeţul Tulcea periodic pe frecvenţele AM 1530 la început iar apoi, din vara lui 2016, şi pe FM 93. Şapte ani frumoşi de presă radiofonică alături de profesionişti. La mulţi ani, colegi! La mulţi ani, Radio Constanţa!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button