Educaţie

Expoziţie de pictură „Amprenta mea în imaginea școlii”

Proiectul „Amprenta mea în imaginea școlii” a Liceului Teoretic „Ion Creangă” a captat atenția și interesul elevilor și profesorilor școlii care s-au  implicat în realizarea tablourilor cu “diamante”.  Mii de mărgele/diamante  au fost asamblate cu iscusință și răbdare, pe principiul… ce pot face, două mâini dibace… Copiii au dat dovadă de creativitate și îndemânare, ei au reușit să realizeze 37  de tablouri de diferite dimensiuni.

Lucrările realizate de ei pot fi admirate în cadrul Liceului Teoretic „Ion Creangă”, unde a fost organizată o expoziție. De asemenea, tablourile realizate din mii de mărgele urmează să fie expuse și la Palatul Copiilor Tulcea.

Activitatea a fost organizată de Ana Galus, profesor în cadrul liceului, coordonatorul proiectului educațional „Amprenta mea în imaginea școlii”. D-na  Ana Galus,  alături de profesorii diriginți și-au pus amprenta și în dezvoltarea personalității elevilor. Elevii au înțeles că pot realiza multe proiecte, cu voință, atenție și răbdare, mai ales atunci când beneficiază de sfaturi prețioase și o bună coordonare.

Expoziția reflectă modul cum într-o perioadă , în care am purtat măști, ne-am dezvoltat spiritul artistic, munca în echipă, dragostea pentru frumos, împreună elevi și profesori.

Back to top button