fbpx
Educaţie

Un elev de la Școala Alexandru Ciucurencu are cea mai mare medie la Evaluarea Națională!

Spre deosebire de anul trecut când nu una ci trei note de 10 au fost obținute la Evaluarea Națională, anul acesta se pare că subiectele au fost atât de grele încât nimeni nu a obținut nota maximă la cele două probe! Chiar și așa, cu media 9.90, din care 10 la Matematică, un elev de la Școala Alexandru Ciucurencu are cea mai mare medie la Evaluarea Națională! Acesta este urmat de două eleve, una de la Școala Nifon Bălășescu – nota 9,87 și una de la Liceul Teoretic Grigore Moisil – nota 9,85, pe podiumul clasamentului județean al Evaluării Naționale.

Eduard Ionuț Cocu de la Școala Generală ”Alexandru Ciucurencu” – cea mai mare notă a promoției 2023

Acasă, orice exercițiu părea ușor și, chiar dacă am muncit foarte mult, în timpul examenului, mă îndoiam de tot ce așterneam pe hârtie. Eram copleșit de emoții, dar, tocmai din acest motiv, am fost foarte atent. Emoțiile sunt constructive. Nu aș fi reușit să obțin aceste rezultate fără Dumnezeu, părinți si profesori, cărora le mulțumesc și, datorită lor,  din toamna acestui an voi studia la Liceul Internațional de Informatică din Constanța. Îmi doresc ca  elevii din promoțiile viitoare să obțină medii mai mari decât am reușit eu, să învețe mai mult și să acorde importanță educației. Participând la olimpiade și concursuri, te obișnuiești cu sentimentul pe care ți-l provoacă un examen. Învață din greu ca, atunci când vezi rezultatele, să fii împăcat și mulțumit, nu dezamăgit! – a transmis elevul care a obținut cea mai mare notă la Evaluarea Națională din acest an.

Lavinia Alexandra Prodan – olimpica de la Școala Nifon Bălășescu

Lavinia probabil că nu mai are nevoie de nicio prezentare fiind una dintre olimpicele cu care Tulcea s-a mândrit pe toată perioada cât aceasta a fost la gimnaziu. Rezultatele ei remarcabile din anii trecuți au făcut-o să fie nu doar o elevă de 10 ci și o elevă care și-a dedicat mare parte din timp mai multor discipline pentru a-și reprezenta școala pe plan județean și național.

Gimnaziul reprezintă pentru mine o perioadă plină de oportunități și provocări. Examenul de la sfârșitul clasei a opta a fost unul dintre cele mai dificile momente din acești patru ani, însă mă bucur că în urma eforturilor depuse, rezultatul a fost unul satisfăcător. Nu știu, poate aș fi obținut rezultate și mai bune, însă profesorii și părinții sunt mândri de mine și mă susțin în continuare în deciziile pe care doresc să le iau pe viitor. Drumul meu se va îndrepta către Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Tulcea, unde voi încerca să dau tot ce e mai bun și să îmi dezvolt abilitățile.” – a transmis Lavinia Alexandra Prodan, singura dintre elevii de pe podium care va rămâne la un liceu din Tulcea pentru a-l reprezenta și în anii viitori la Olimpiade.

Cea mai mare notă la la Moisil pentru Elissa-Maria Ene!

Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, Liceul Teoretic Grigore Moisil are și anul acesta școlar rezultate remarcabile iar faptul că mulți dintre elevii absolvenți de gimnaziu își doresc să urmeze cursurile liceale aici spune multe despre valoarea corpului profesoral de aici.

Pentru mine, gimnaziul și clasa a opta au fost pline de provocări, însă am reușit să îmi depășesc limitele. Deși sunt pasionată de desen, pictură și croitorie, a trebuit să îmi gestionez timpul, astfel încât să pot obține rezultate frumoase la Evaluarea Națională. Cu ajutorul familiei, am realizat multe lucruri minunate, iar anul școlar viitor voi începe studiile la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, pentru a îmi îmbogati cultura plastică. Nu uitati: pentru a realiza posibilul este nevoie să credem în imposibil!” – a transmis eleva cu cea mai mare notă de la Liceul Teoretic Grigore Moisil, Elissa-Maria Ene!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button