fbpx
Consiliul Judeţean

Fântâna arteziană de pe faleză are de azi program de funcționare!

Consiliul Județean Tulcea anunță că de azi fântâna arteziană de pe Faleza Ivan Patzaichin Tulcea, este oficial deschisă, cu un program regulat!

Începând de astăzi, programul zilnic de funcționare este următorul:

12:00 – 20:50 program simplu de zi

20:50 – 21:00 program dinamic de noapte

21:00 – 21:30 program dinamic cu fundal muzical

21:30 – 23:00 program simplu de noapte

Fântâna arteziană reprezintă o combinație de artă și tehnologie modernă, prin care jeturile de apă dansează în armonie cu jocuri de lumini și muzică, creând un spectacol impresionant de culori și forme. Această atracție a devenit în scurt timp un obiectiv turistic în sine, precum și un punct de întâlnire și relaxare pentru localnici și vizitatori.

Mordernizarea portului, este răspunsul Consiliului Județean Tulcea la o dorință mai veche a tulcenilor, aceea de a avea un port și o faleza nouă, demnă de anii în care trăim și primitoare pentru turiștii care ne calcă pragul. Le mulțumim tulcenilor care avut răbdare, înțelegere și încredere că vom reuși să finalizăm, cu succes, un proiect atât de important pentru comunitate.

Pentru respectarea măsurilor de siguranță, vă informăm că apa din fântână nu este potabilă, iar scăldatul este interzis. De asemenea, accesul în interiorul fântânii este interzis, existând pericol de accidentare.

Vă invităm cu drag să descoperiți magia fântânii arteziene de pe faleza Ivan Patzaichin din Tulcea! Aici, fiecare zi se transformă într-un moment unic și memorabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button