fbpx
Comunicate

Femeie din Baia înarmată căutată în pădurea de la Slava Cercheză!

Update ora 20.00

La data de 29 martie 2024, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Baia au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că soția sa, de 36 ani, ar fi sustras de la domiciliul acestora o armă letală, pe care acesta o deținea în mod legal și ar fi dispărut.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, femeia a fost găsită într-o pădure din localitatea Slava Cercheză, în autoturismul personal, cu o plagă împușcată în zona pieptului.

Ulterior, la fața locului au intervenit echipaje medicale, fiind efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul femeii.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

UPDATE ora 17.30

Până la momentul în care sursele judiciare vor confirma acest lucru, martorii de la fața locului spun că un anumit perimetru din zona Cut a Pădurii Slava Cercheză a fost restricționat și se așteaptă venirea unui procuror. Acest lucru, din păcate, lasă loc pentru cele mai sumbre supoziții și anume că femeia s-ar fi sinucis!

Pentru o femeie din Baia a fost emisă azi o avertizare ”Ați văzut-o?” deoarece aceasta a plecat de la domiciliu cu o armă asupra sa! Dat fiind starea acesteia de vulnerabilitate emoțională la momentul plecării de la domiciliu, avertizarea a fost transmisă pe toate canalele mai ales că era înarmată. Surse din Slava Cercheză spun că aceasta a fost văzută ultima dată intrând în pădurea din localitate și de asemenea au confirmat faptul că Poliția a fost alertată, la fel și Serviciul de Ambulanță. Vom reveni!

În cursul acestei după-amiezi, IPJ Tulcea a emis următorul comunicat :”La data de 29 martie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orei 11:00,  o femeie (Lacramioara Trandafir) de 36 ani a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Baia și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente : înălţime 1,70 m, păr lung negru, ochi căprui, față ovală. Cei ce pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei în cauză sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112” a fost avertizarea IPJ Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button