Ştirea zilei

Festivitate de premiere pentru câștigătorii concursului „Hai, tulceni, la Hora Mare!“

Vineri, 22 ianuarie 2021, Lucian Simion, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a premiat câștigătorii concursului „Hai, tulceni, la Hora Mare!“, organizat de această instituție.

Lucrările tulcenilor care au răspuns provocării lansate de Consiliul Județean au fost analizate de către o comisie de specialitate, care a acordat următoarele premii:
Marele Premiu – Matei Gheorghiu, 7 ani, Școala Gimnazială „Alexandru Ciucurencu“ Tulcea
Premiul I – Adriana Maria Feodot, 12 ani, Școala Gimnazială Jurilovca
Premiul II – Bianca Maria Popescu, 14 ani, Liceul Teoretic „Grigore Moisil“
Premiul III – Gabriela Damean, 21 ani, Centrul „Pelican“ Tulcea
Mențiune – Maria-Oxana Ștrail, 14 ani, Școala Gimnazială „Constantin Găvenea“ Tulcea
Mențiune – Ayanna Maria Purcăroiu, 10 ani, Liceul „Ion Creangă“ Tulcea
Premiu special – Andreea Cristina Popișteanu, 18 ani, Colegiul Dobrogean „Spiru Haret“ Tulcea
Premiu special – Alexandru Neacșu, 6 ani, Grădinița Telița
Premiu de originalitate – Vlad Nicolas Toma, 9 ani, Școala Gimnazială „Elena Doamna“ Tulcea.


„La nivelul județului Tulcea, Mica Unire a fost marcată în fiecare an, fiind organizate diferite manifestări culturale și artistice, care au avut loc pe raza municipiului Tulcea. În contextul actual, al dezvoltării comunicării din spațiul virtual, consider că este deosebit de util un astfel de demers online, practic o Horă a Unirii în gândurile noastre care să ne aducă mai aproape, mai uniți, pentru a putea depăși împreună momentele mai dificile prin care trecem de aproape un an.
Consiliul Județean va continua organizarea unor astfel de manifestări culturale, cel de astăzi facând parte din seria evenimentelor de acest gen organizate anul trecut, cum ar fi cele dedicate Zilei Dobrogei, Zilei Naționale sau Sărbătorilor de iarnă.
Permiteți-mi să vă felicit pe toți pentru talentul dumneavoastră, pentru munca depusă în vedea realizării lucrărilor înscrise în acest concurs, pentru ingeniozitatea de care ați dat dovadă“, a declarat consilierul Lucian Simon.

Back to top button