Ştirea zilei

Fetiţă de 13 ani întoarsă din drumul spre Sabangia de jandarmi

Astăzi, în jurul orei 15:00,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost sesizați de către un șofer cu privire la faptul că un copil cu un ghiozdan în spate se deplasează pe marginea carosabilului, la ieșire din municipiul Tulcea, în zona Pădurii Bididia și pare că se îndreaptă spre localitatea Agighiol.

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat de bărbat,  unde au identificat o fată în jur de 13 ani, având asupra sa doar ghiozdanul de școală. Aceasta a declarat  faptul că vine de la școală și intenționa să ajungă la tatăl său care locuiește în localitatea Sabangia.

Jandarmii au purtat discuții cu minora, aflând că ea, în prezent, locuiește cu mama și sora ei în municipiul Tulcea și au sfătuit-o să se întoarcă acasă, având în vedere faptul că peste puțin timp venea întunericul și drumul era mult prea lung ca ea să-l poată parcurge în siguranță, pe jos.

Jandarmii au reușit să o contacteze pe mama fetei, care le-a oferit adresa de domiciliu din municipiul Tulcea și au condus copila în siguranță acasă.

 

Back to top button